Senast uppdaterad: 02/05/2018
Mina Sidor
Språkhjälp [Hur fungerar det?]
Länk till anslagstavlan
Nyheter via RSS Nyheter via RSS

Nyheter


Bli en vattensparare även i år genom att spara på dricksvattnet

2018-05-25
Vatten är vårt viktigaste livsmedel och ofta en självklarhet i vårt land. Dricksvatten ska i första hand användas för mat, dryck och hygien. Nu verkar sommaren redan vara här och då ökar vår förbrukning med att vattna gräset, fylla pooler, tvätta bilar mm. För att inte behöva gå ut med ett bevattningsförbud uppmanas invånarna i Bodens kommun att hushålla med det kommunala dricksvattnet och bli en vattensparare.


Skrinet med dokumentationsbilder från Boden

2018-05-25
Det skrin som hämtades i början av maj från Arjeplog med säkerhetsfotograferat material från Boden under andra världskriget finns nu att ta del av på stadsbiblioteket i Enter galleria. Det står en mikrofilmsläsare nedanför trappan på biblioteket. Där finns också en monter med bilder på dåvarande stadsfullmäktige och den gåva vi gav till Arjeplog. Bibliotekets öppettider gäller.

Välkommen att ta del av en bit av vår fina historia!


Historiska ortofoton

2018-05-25
Samhällsbyggnadskontoret har tagit fram en app där man kan se bebyggelseutvecklingen och jämföra hur dagens landskap har förändrats i förhållande till flygbilder från slutet av 50-talet.


Björknäs elljusspår

2018-05-24
På grund av de byggnationer av hus i anslutning till Björknäsvallen, har elljusspåret begränsad framkomlighet. Spåret är uppgrävt på en yta mellan Bodens camping och Björknäsvallen. Vi ska försöka ordna ett tillfälligt spår för framkomlighet. Var vänlig att iaktta försiktighet.
Om det är möjligt starta gärna på andra ställen för att komma ut på elljusspåret.


Fler nyheter  Arkiverade nyheter

Bodens kommun tipsarLämna en synpunkt till Bodens kommun
UpplevBoden.nu
E-tjänster inom Bodens kommun
Protokoll från Bodens kommun

Genvägen