Senast uppdaterad: 05/09/2018
Mina Sidor
Språkhjälp [Hur fungerar det?]

Fakturor från kommunen


Du som betalar fakturor till Bodens kommun har möjlighet att göra detta via autogiro eller i din Internetbank.

Autogiro

Betalning via autogiro är enkelt och tidsbesparande och innebär att betalning sker automatiskt från ditt bankkonto på förfallodagen. Allt du behöver göra är att se till att det finns pengar på ditt bankkonto senast dagen före förfallodagen. Du får fakturan på samma sätt som tidigare, på papper eller i din Internetbank. Det är kostnadsfritt att ansluta sig till autogiro.

För att börja med autogirobetalningar måste vi ha ditt medgivande vilket görs på en medgivandeblankett. Du kan när som helt återkalla ditt medgivande.

Medgivandeblankett WorddokumentÖppnas i nytt fönsterkan fyllas i direkt på skärmen eller beställas hos Medborgarservice på telefon 0921-620 00. Ifylld blankett skickas sedan till Bodens kommun, Ekonomikontoret, 961 86 Boden. 

E-faktura

Du kan få fakturor från Bodens kommun direkt till din Internetbank i stället för på papper. I Internetbanken kan du titta på fakturan och på ett enkelt och smidigt sätt betala. All betalinformation är då färdigt ifylld, vilket förenklar din betalning. Det kostar inget extra att ta mot fakturor i Internetbanken.

 Anmälan gör du direkt i din Internetbank.


Genvägen