Senast uppdaterad: 10/06/2017
Mina Sidor
Språkhjälp [Hur fungerar det?]

Bodenappen


Bodens kommun har mobilapp

Bodens kommun har tillsammans med Evado (öppnas i nytt fönster) Öppnas i nytt fönster utvecklat en mobilapp. Anledningen till det initierade arbetet var att röster höjdes för en ny sorts kommunikation med invånarna i Bodens kommun. Under arbetets gång har det kommit förslag på innehåll från ungdomsfullmäktige. Det är något som vi haft i åtanke då vi skapat, och skapar, det som nu finns tillgängligt.

Många, både invånare och tjänstemänniskor, vill kunna kommunicera med varandra. Vi på Bodens kommun vill inte bara informera utan vi vill att din väg till kommunen ska bli mer självklar. En mobilapp gör den vägen möjlig och information tillåts bli kommunikation, så kallad tvåvägskommunikation.

Förslag till appen

Kontakta Kommunikationskontoret (komm@boden.se) om du har förslag till eller funderingar om appen. Det går också bra att lämna synpunkter direkt i appen.

Du kan ladda hem appen direkt från Google Play och App Store. Du söker bara på "Bodens kommun". Om du hellre skriver in adress i din webbläsare når du dem här:

App Store
https://itunes.apple.com/us/app/bodens-kommun/id992054647?ls=1&mt=8

Google Play
https://play.google.com/store/apps/details?id=se.boden.app.extern


Genvägen