Senast uppdaterad: 10/06/2014
Mina Sidor
Språkhjälp [Hur fungerar det?]

Sverigepremiär av årets konsert & musikupplevelse, LEGENDS OF POP under Boden Alive


04/28/2017

Aldrig har så mycket adrenalin byggts upp som när episka låtar fullkomligt förtrollar trumhinnorna och kroppen lever ett eget liv för att möta det som förenar oss när vi tillsammans njuter av genialiska och odödliga hits av modern tids största popstjärnor. Självklart pratar vi om några av vår tids största ikoner, vars karisma saknar motstycke. Dessa legender ska nu tolkas, twistas och hyllas av en fenomenal ensemble i konserten.

Boden Alive har många år på nacken i olika konstellationer. I år tar arrangemanget många kliv framåt och att kunna presentera en Sverigepremiär av ett helt nytt koncept känns otroligt stort säger artistansvarig Linda Rönnbäck. Vi hoppas att det är något som såväl bodensarna som tillresande kommer att uppskatta.

LEGENDS OF POP!

Det kommer bjudas på musik från DAVID BOWIE, PRINCE, GEORGE MICHAEL, LEONARD COHEN, WHITNEY HOUSTON & MICHAEL JACKSON, för att bara nämna några. De största och mest populära hitsen i form av HEROS, HOW WILL I KNOW, FAITH, BEAT IT, WAKE ME UP BEFORE YOU GO GO, och så klart tryckarna vi minns där tändarna spontant höjs upp i luften; PURPLE RAIN, LIFE ON MARS och I WILL ALWAYS LOVE YOU.

På scen får ni se Nanne Grönvall, Andreas Weise, Martin Almgren (IDOL-vinnaren 2015), Nina Söderquist, Alice Svensson (MELLON 2017) & Fernando Fuentez och allt binds samman av ett handplockat liveband bestående av Skandinaviens främsta musiker. Bered er på att väckas av musikens smäktande magi och låt er svepas med i något som vi enkelt förklarar med total GÅSHUD. Legends of pop medverkar under lördag den 22 juli.

By The Way

Ett annat band som kommer att medverka under Boden Alive är Bodenbandet By The Way. Bandet består av Joacim Nilsson, Jonas Gunnarstedt, Anders Isberg, Henrik Enbom, och Björn Enbom. Bandet beskriver själva sin musik som "egenskriven musik i sann rockanda, popmelodiska refränger med fokus på texter och innebörd." By the way kommer att medverka under fredag kväll den 21 juli.

Idag fredag släpps även festivalens nya hemsida www.bodenalive.com där besökarna kan läsa om allt som händer under festivalen.
Kontaktperson: Linda Rönnbäck
E-post: linda@bodenevent.se
Telefon: 070-212 11 33

Genvägenopendocument, id=9EDC9BA2C5D432F3C125810F0049470F