Senast uppdaterad: 04/24/2017
Mina Sidor
Språkhjälp [Hur fungerar det?]

SvedjebackaBild på Svedjebacka 

 

Svedjebacka är ett äldreboende med 48 lägenheter som ligger vackert vid Svartbyträsket. Huset byggdes 1963 och en omfattande renovering och utbyggnad genomfördes 1995.

Vi erbjuder en stimulerande och trivsam ute- och innemiljö. Våra olika uteplatser är lättillgängliga och där umgås vi runt kaffe med dopp. De boende kan odla grönsaker, plantera blommor, plocka bär, måla eller ta en promenad, kanske bara sitta i solen och blicka ut över den vackra sjön.

Huset har två våningsplan med lägenheter. Varje plan är indelat i 3 enheter. Varje enhet har kombinerat allrum/matsal och mottagningskök samt stora balkonger/terrasser.

I suterrängvåningen finns en samlingssal med eget minikök och öppen spis, där Svedjebackas gemensamma aktiviteter och underhållning arrangeras.  Boende och anhöriga kan låna den kostnadsfritt för ex. födelsedagsfester. Månadsprogram över alla arrangemang finns på anslagstavlan på enheten.

Adressen är Svartbyleden 1 A, B eller C, 961 40 Boden. 

Vår ambition är att  skapa trygghet, verka för att våra boende kan behålla sina funktioner och förmågor. Vi vill se dig som en unik individ, ge god omsorg och stimulera till en meningsfull vardag.


 

      Skulptur utanför Svedjebacka      


 

 

 


Genvägen