Senast uppdaterad: 05/26/2016
Mina Sidor
Språkhjälp [Hur fungerar det?]

Björkdungens förskola


Välkommen till Björkdungens förskola

Björkdungens förskola är centralt belägen i övre stadsdelen.

Förskolan är byggd som två fristående hus på samma gård med två avdelningar i varje. Avdelning Rödluvan och Vargen finns i det ena huset och avdelning Bryggan och Dvärgarna i det andra. På varje avdelning har vi 17 platser och tre förskollärare. Alla avdelningar är åldersblandade med barn i åldrarna 1-5 år. Maten lagas av våra två kokerskor på plats vilket gör att det alltid doftar gott från köken och att kokerskorna har nära kontakt med förskollärarna. 

Björkdungens förskola har en mycket fin utemiljö som vi nyttjar flitigt. Vi har både bevarad naturtomt med träd, buskar samt gräsytor med blomrabatter och bärbuskar. Dessutom har vi en planerad lekmiljö med klätterställning, gungor sandlådor rutschkana och cykelvägar m.m. Vintertid finns naturliga pulkbackar på vår gård. Vi har också nära till skog, lekparker, gräsytor och centrala stan.

Personalen är utbildade förskollärare och vi blandar nyaexaminerades kunskaper med gedigen erfarenhet. Dagligen arbetar vi för det livslånga lärandet med fokus på läroplanen. Barns säkerhet och trygghet utgör stommen i planeringen av vår verksamhet.

Du är välkommen att kontakta förskolechef eller personal så ska vi berätta mer om oss och vår verksamhet.

Varmt välkommen till oss!

MVH förskolechef Linda Simonsson med personal


Kontaktinformation


Förskolechef Linda Simonsson
Telefon: 0921 626 61
E-post: linda.simonsson@boden.se

Genvägen