Senast uppdaterad: 04/18/2017
Mina Sidor
Språkhjälp [Hur fungerar det?]

Rörvikens förskola


Välkommen till oss


Rörvikens förskola ligger centralt belägen i nedre stadsdelen i Boden och har två avdelningar: Svalan 1 (1-3 år) och Svalan 2 (3-5år)

Vi har en stor och öppen utemiljö med träd, bärbuskar, stora gräsytor, odlingslådor, cykelväg, klätterställning och pulkbacke.
Vi har även tillgång till vacker natur i omgivningarna samt närhet till centrala stan där det finns kulturellt utbud såsom bibliotek, lekpark, konsthall och bio/teater. Goda bussförbindelser ger oss även möjlighet till längre utflykter.

I vårt kök jobbar vår kokerska som lagar all mat och bakar allt bröd på plats, till stor del lokalproducerat och ekologiskt. Varje dag serveras olika sallader, grönsaker, frukt.


Öppettider: 06.30-18.00


Vår profil


Vår verksamhet utgår från förskolans läroplan (Lpfö98, reviderad -10) och hos oss ska verksamheten vara rolig, trygg, innehållsrik och ligga till grund för ett livsångt lärande.

År 2007 blev vi "Grönflagg"-certifierade och har sedan dess kontinuerligt arbetat för miljö, hälsa och livsstil som en del i verksamheten;

- En trygg och flexibel inskolning
- Daglig utevistelse
- God gemenskap - alla barn är trygga med all
personal
- Lek och skapande i fokus
- Hemlagad och välbalanserad kost
- Gymnastik för våra 5-åringar
- Återvinning; återvinna och återanvända.

Vi är en multikulturell förskola och hos oss får alla barn goda möjlighetar att ta del av olika kulturer och traditioner. Vilket skapar goda förutsättningar för att utveckla förståelse för alla människors lika värde oavsett bakgrund.

Kontaktinformation


Britt-Inger Winter, Förskolechef
Telefon: 0921-62627
E-post: britt-inger.winter@edu.boden.se

Genvägen