Senast uppdaterad: 09/08/2017
Mina Sidor
Språkhjälp [Hur fungerar det?]

Estetiska programmet


Är du studiemotiverad och älskar musik?
Vill du förena nytta med nöje? Då är estetiska programmet rätt val för dig. Hos oss kan du utvecklas musikaliskt efter dina egna förutsättningar, samtidigt som du får en högskoleförberedande examen. Efter tre år hos oss står många studievägar öppna.

 Estetiska programmet på Björknäsgymnaiset
Förena nytta med nöje på estetiska programmet.     Foto: Petra Isaksson

På Björknäsgymnasiet finns estetiska programmets musikinriktning, eller Musikgymnasiet som vi kallas i folkmun. Vi har lång erfarenhet, välutbildade och engagerade lärare, fina lokaler och fantastiska elever. Allt detta kan du läsa mer om under flikarna i vänstermenyn.

En stor fördel med estetiska programmet är den valfrihet utbildningen erbjuder. Ämneskombinationen på programmet gör att du enkelt kan se till att få det som kallas särskild behörighet till högskolestudier, det vill säga samma behörighet som  samhällsvetenskapsprogrammet ger. Samtidigt får du en god musikalisk grund att stå på.

Läs mer under Mer om Musikgymnasiet i vänstermenyn och bläddra gärna i vår informationsfolder i PDF-format som Formsmedjan i Boden gjort åt oss! Klicka på länken: Musikgymnasiet-infofolder.

Du kan följa med i vad som händer här på Musikgymnasiet genom att gilla vår Facebooksida Musikgymnasiet i Boden.

Du kan också alltid höra av dig för att få svar på frågor eller om du vill komma och hälsa på oss! Se under fliken Kontakter i vänstermenyn, eller under Våra lärare. Välkommen!

 Alice ÖH 12Gilla oss på Facebook!


Länkar


Genvägen