Senast uppdaterad: 08/31/2017
Mina Sidor
Språkhjälp [Hur fungerar det?]

Våra lärare


 

 

 

Janne Lindberg

Samhällskunskap, religion, historia.

Utbildad vid Uppsala, Umeå och Luleå universitet

Janne spelar golf, åker skidor, spelar badminton, innebandy och är engagerad i travet, en sportkille med andra ord.

jan.lindberg@edu.boden.se

 

 

Jonas Andersson

Matlagning, hygien, livmedelskunskap, specialkoster.

Utbildad vid Umeå universitet. Jonas har ett stort intresse för sin bransch och utvecklar sin kunskap kontinuerligt med att arbeta på restauranger runt om i Norrbotten.

På fritiden servar Jonas sina barn i olika aktiviteter. Familjen får mycket tid men träningen får sitt. Cykel, löpning och skidor, med Vasaloppet och Vätternrundan som mål.

jonas.andersson@edu.boden.se

 

 

 

Kenneth Vinblad von Walter

Matlagning, hygien, livsmedelskunskap, kreativ matlagning, inköp och ekonomiansvarig på programmet

Utbildad vid Umeå universitet. Kenneth är utbildad sensor för att bedöma tävlingar i matlagning. Ett brinnande intresse för branschen och att utveckla programmet hör till hans stora mål.

Kenneth tar gärna sin gummibåt ut på sjön och drar upp en och annan gädda. Idrottsintresserad i största allmänhet, ska börja åka skidor till vintern har han lovat.

k.winblad@edu.boden.se

 

 

 

Peter Holmbom

Matlagning, servering, barteknik, service- och bemötande, livsmedelskunskap och näringskunskap

Utbildad vid Umeå universitet och Luleå tekniska universitet, har läst vidare i specialpedagogik, hotell- och restaurang management samt marknadsföring. Peter har arbetat både utomlands och i Sverige i hotell- och restaurang branschen. Peter har de senaste åren arbetat med utvecklingsfrågor och marknadsföring inom skola och arbetsmarknadsområdet. Peter driver också tillsammans med sina kollegor ”Sveriges häftigaste kocktävling” Vildmarkens kocktävling sedan 2012.

 

På fritiden utvecklar Peter sina passioner för extrem skidåkning, landsvägscykel på elitnivå, och bygg och trädgårdsarbete tillsammans med familjen.

 

 

 

 

 

 


Genvägen