Senast uppdaterad: 02/15/2018
Mina Sidor
Språkhjälp [Hur fungerar det?]

TEAM Mottagning


Team Mottagning utgör ”en väg in” för att underlätta för dig som inte tidigare haft kontakt med kommunens individ- och familjeomsorgen. Team Mottagning är även ”en väg in” för dig som inte haft kontakt under det senaste sex månaderna.

Genom att ringa 0921-629 99 får du prata med en handläggare som kan hjälpa dig att få svar på dina frågor. Vi arbetar med ekonomiskt bistånd, barn och ungdom, missbruk och andra sociala problem. I Teamet ingår personal med specialkompetens inom Individ- och familjeomsorgens olika områden samt en reception som ger service av olika slag.

Du når Team Mottagning vardagar mellan kl. 8.00-17.00 med undantag för sommarperioden 15 maj-15 september då telefonen är öppen kl. 8.00-16.00. Telefonen är stängd under lunch kl. 12.00-13.00.

I Teamet ingår personal med specialkompetens inom Individ- och familjeomsorgens olika områden samt en reception som ger service av olika slag.

Du kan även ringa till vår reception på telefon 0921-627 00 och där få hjälp med viss information.

Undantag för ”en väg in” är familjerätt, familjerådgivning, LSS samt socialpsykiatri. Du är givetvis välkommen att höra av dig även inom dessa områden och kan då hänvisas rätt av Team Mottagning.

 På Team Mottagning arbetar: 

TEAMCHEF
Annette Marks
0921 - 622 25
Socialsekreterare

Cecilia Groth

Margoth Lundmark Paula Lind

Maria Dådring

Inger Nilsson Madeleine Sandberg
Mia Vilén Gerd Bergman

Christel Värja

 Elin Nordlander Helena Dahlén

Christer Carlsson

Sara Avander Jonas Larsson

 Lotta Nordin

Leila Farzan

 

Ekonomiassistenter
Ann-Louise Klingefur

Ingela Lundmark

Reception
Jessica Bertilsson Birgitta Paavola

Ann Juhlin

Jessica Färstedt

 


Genvägen