Senast uppdaterad: 11/17/2015
Mina Sidor
Språkhjälp [Hur fungerar det?]

Lunchsnack på Boden Business Park 20 november


11/17/2015

Denna gång får vi äran att lyssna på Sam Cole, VD och grundare av företaget KnCMiner då han berättar om Blockchain, dess potential och framtid. Sam kommer även berätta hur det är att driva ett av världens snabbast växande företag inom den nya nätekonomin och vilka utmaningar det innebär.

En gång i månaden bjuder vi in till inspirerande föreläsningar som avslutas med att vi äter lunch tillsammans. Föreläsningen är kostnadsfri och lunchen står man själv för.
Sam Cole, KnCMiner.  "The Transformation of money"
Denna gång får vi äran att lyssna på Sam Cole, VD och grundare av företaget KnCMiner då han berättar om Blockchain, dess potential och framtid. Sam kommer även berätta hur det är att driva ett av världens snabbast växande företag inom den nya nätekonomin och vilka utmaningar det innebär. Som avslutning berättar han om Arctic Chain Hackathon - Nordens första Hackathon inom Blockchain-teknologin som genomförs på Boden Business Park 11-13 december.
Sam, som startade sin konsultkarriär redan vid 10 års ålder när han satte upp nätverket i skolan har jobbat med IT och datorer så länge han kan minnas. Innan han grundade KnC har han jobbat som systemarkitekt för företag som HP och SAXO och  har mer än 15 års erfarenhet från banksektorn där han arbetat med tekniska implementeringar och administration av komplexa system/applikationsmiljöer.
DATUM: 20/11 2015
 TID: 11.30-13.00 PLATS: Boden Business Park  (fd Skapa)
ANMÄL DIG HÄR
Varmt välkommen!
Tillbaka

Genvägen