Senast uppdaterad: 09/25/2013
Mina Sidor
Språkhjälp [Hur fungerar det?]

Load up North - norrlands största maskinmässa


09/25/2013

Den 27-29 september arrangeras mässan Load Up North i Boden – en mässa för entreprenadmaskiner, transport och rekrytering. Mässan äger rum på Boden Arena och området omkring arenan.

Besökarna erbjuds ett späckat program med demonstrationer och möjlighet att provköra maskiner på de olika aktivitetsytorna.
– Intresset för mässan från utställarna har varit enormt. Kvalitetsmässigt är det här den bästa och mässan i Sverige inom sitt område – alla de stora företagen finns på plats.

Load Up North arrangeras på Boden Arena, Boden, 27-29 september 2013. Skriv ut din fribiljett på www.loadupnorth.se

-Vi har starka samarbetspartners såsom Cliffton, PEAB, BDX, LKAB, Proffice, Adecco samt AF Mining. Besökarna kommer att få möjlighet att prova och jämföra flera olika maskiner och märken på ett och samma ställe. Både fredag och lördag arrangeras kvällsaktiviteter där utställarna ges möjlighet att nätverka sinsemellan, något som de uttryckt önskemål om, berättar Bo Sandström.

Målsättningen med mässan är att sätta norra Sverige på kartan, bidra till nya affärer och därigenom också fler arbetstillfället i regionen.
– Vi lägger även in ”rekryteringsbenet” i denna mässa eftersom i allt som händer krävs det människor som gör jobbet. Mässan blir därigenom även en mötesplats mellan de företag som vill anställa och de som söker anställning, säger Bo Sandström.

Vad handlar mässan om?
Entreprenad, maskiner, transport och rekrytering. Det finns utställningar, provkörning, demonstrationer och givetvis orderskrivning. Under kvällstid kommer det att ordnas fler tillfällen till nätverkande.

Varför är mässan i Boden?
Boden är idag ett centrum för denna bransch med stora, färdiga etableringar såsom t.ex. Pon Mining International (återförsäljare av Caterpillars gruvsegment) och fler är på väg in. Via våra samarbetspartners har vi fått veta att branschen efterfrågar en mötesplats för att lättare kunna överskåda marknaden och träffa de leverantörer som är intresserade av att sälja sina produkter i norr.

Tillbaka

Genvägen