Senast uppdaterad: 01/22/2018
Mina Sidor
Språkhjälp [Hur fungerar det?]
Länk till anslagstavlan

Utbyggnad av Boden Business Park


01/22/2018

Boden Business Park ska byggas ut. Nu bjuder Upphandlingsenheten in till presentation och dialog gällande entreprenaden för bygget.

Upphandlingsenheten på Bodens kommun och Boden Utveckling AB bjuder in till presentation och dialog gällande byggentreprenaden för utbyggnaden av Boden Business Park till Bodens Sciencepark Fastighets AB.
Bodens kommun kommer att genomföra en upphandling av en av etapperna i den fortsatta utvecklingen av Boden Business Park. Denna upphandling avser två nya kontorsbyggnader á tre våningar med en ljusgård emellan. Total yta på mellan 3500 - 4500 m2 samt ljusgård 500 - 750 m2. Upphandlingen kommer att annonseras inom de närmaste veckorna och projektet beräknas starta upp snarast efter det. Upphandlingen kommer att genomföras som ett partneringprojekt (Totalentreprenad med partneringupplägg). 
Som en del i utformningen av förfrågningsunderlaget och kravställande bjuder vi in till presentation och dialog. Vi kommer att genomföra en övergripande presentation av projektet samt tilltänkt utformning av upphandlingen. Ni kommer även att få möjlighet att lämna synpunkter på mötet alternativt skriftligt inom de närmaste dagarna efter genomfört möte. 
Datum och tid: Fredag den 26 januari klockan 10.30 – 11.30
Plats: Boden Business Park, konferensrum Älven
OBS! Ingen föranmälan krävs
Varmt välkomna till att delta, få mer information samt dela med dig av era erfarenheter.
/Upphandlingsenheten Bodens kommun och Boden Utveckling AB
Tillbaka

Bodens kommun tipsarLämna en synpunkt till Bodens kommun
UpplevBoden.nu
E-tjänster inom Bodens kommun
Protokoll från Bodens kommun

Genvägen