Senast uppdaterad: 03/24/2017
Mina Sidor
Språkhjälp [Hur fungerar det?]
Länk till anslagstavlan

Boden för jorden - Earth Hour 2017


03/24/2017

Lördagen den 25:e mars kl. 20.30-21.30 är det dags för årets Earth hour. Det är världens största klimatmanifestation som anordnas av Världsnaturfonden (WWF). Bodens kommun är en av över 200 kommuner som har anmält sig till manifestationen.

Lördagen den 25:e mars kl. 20.30-21.30 är det dags för årets Earth hour. Det är världens största klimatmanifestation som anordnas av Världsnaturfonden (WWF). Läs tips på deras hemsida  hur du som privatperson kan engagera dig (länken öppnas i nytt fönster)Öppnas i nytt fönster.

Bodens kommun är en av över 200 svenska kommuner som är anmälda. För att visa detta uppmuntras kommunens medarbetare att släcka kontorsbelysning och datorer innan ni tar helg.

Aktuellt miljöarbete i Bodens kommun
Bodens kommun är engagerad i klimatarbetet på flera sätt. Dels har Bodens kommun skrivit på Borgmästaravtalet ��ppnas i nytt f��nster som innebär att kommunen ska sänka sina utsläpp av växthusgaser med minst 40% till år 2030 (jämfört med år 2005). Lokala miljömål har antagits som beskriver hur kommunen ska arbeta för att nå de nationella miljökvalitetsmålen. Dessutom ingår kommunen i det nationella nätverket ”Sveriges ekokommuner��ppnas i nytt f��nster”.

Tillbaka

Bodens kommun tipsarLämna en synpunkt till Bodens kommun
UpplevBoden.nu
E-tjänster inom Bodens kommun
Protokoll från Bodens kommun

Genvägen